Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Mitä lisäarvoa animaatio tuo opetukseen?

Mitä lisäarvoa animaatio tuo opetukseen?

Animaatio voi tuoda opetukseen runsaasti lisäarvoa, sillä animaatio tekee asioista havainnollisempia ja helpommin ymmärrettäviä. Studio Outo on tuottanut opetusmateriaalia mm. liikennesäännöistä Liikenneturvalle, kiertotaloudesta NYTille ja seksuaalioikeuksista Suomen Punaiselle Ristille.

Animaatiossa asiat voidaan esittää visuaalisesti miellyttävästi ja mielenkiintoisesti, mikä auttaa katsojaa pysymään motivoituneena ja kiinnostuneena sekä innostumaan oppimisesta. Jatkuvassa tekstimateriaalien tulvassa on huojentavaa saada katsottavaksi animaatio, joka tiivistää luetun tekstin tärkeimmät kohdat. Materiaalin välissä esiintyvä animaatio auttaa luomaan mielikuvia, mikä taas auttaa katsojaa muistamaan asiat paremmin.

Animaatio auttaa myös esittämään abstraktit ajatukset ja käsitteet selkeämmin ja havainnollisemmin. Joskus teksti ja kuva eivät riitä, vaan kaivataan liikettä havainnollistamaan asiaa vielä pidemmälle. Kun mukaan lisätään kertojaääni, musiikkia ja tehosteääniä, saadaan kattavampi mielikuva asiasta luotua ja muistijälki jätettyä vastaanottajaan.

Animaatiota voi käyttää kaikkien aiheiden koulutusmateriaaleissa ja kaikille kohderyhmille. Animaatio soveltuu esitettäväksi yrityskoulutuksissa, oppilaitoksissa, verkkokursseilla ja muissa koulutusympäristöissä. Animaatio auttaa parantamaan oppimisen tehokkuutta ja opiskelijoiden sitouttamista, ja on kustannustehokas tapa luoda laadukasta koulutussisältöä!Liikenneturvalle toteutettua materiaali löytyy TÄSTÄ
Nuorten yrittäjyys ja talous (NYT) kurssille toteutettu materiaali löytyy TÄSTÄ 
 

Lisää HÄH-kirjoituksia